3D Hardver Számítástechnika

Szaküzlet és szerviz Csepelen, üzemeltetés országosan

Otthoni felhasználóknak, kis- és középvállalkozásoknak, nagyvállalatoknak

Szervizünkben vállaljuk asztali és hordozható számítógépek javítását, bővítését, korszerűsítését, illetve monitorok, nyomtatók javítását. Költséghatékony megoldásokkal állunk a kis- és középvállalkozások rendelkezésére a professzionális informatikai szolgáltatások terén. Vállaljuk hálózatok kiépítését és felügyeletét - az irodai környezetet és igényeket figyelembe véve - a kábelezési munkálatoktól az infrastruktúra folyamatos menedzselésén át a napi rendszergazdai feladatok elvégézésig.

A számítástechnika ma nem működőképes, ha egy cég a rendszerét nem mint komplex együttest, hanem külön "folyamatokat" kívánja kezelni (új gép beszerzése, használt gép felújítása, karbantartás, szerviz).
Bővebben
Filozófiánk
Rendszerszemlélet Dinamizmus Emberi tényező Minőség

Selejtezés

Cégünk immár 22 éve foglalkozik informatikai eszközök forgalmazásával valamint szervizelésével. A hosszú évek alatt sokszor találkoztunk azzal a problémával, hogy egy cégnél a korábban használt irodatechnikai eszközök egy raktárban várják, hogy leselejtezésre kerüljenek.

A hatályos jogszabályok szerint cége a meghibásodott, vagy értéktelen eszközök megfelelő feldolgozásáért is felelős, ennek adminisztrációja és logisztikája is körülményes, elmulasztása pedig komoly bírságot vonhat maga után.
Bővebben

Referenciák